Våra Konstevents 2018

Konstrundan 2018

Vi vet att ni är många som älskar Konstrundan och vill kunna planera er runda i god tid: här hittar du allt du behöver från KSV-karta till den spännande Samlingsutställningen på Hallongården till de intressanta vinsterna i vårt Konstlotteri.

Vi älskar också Konstrundan! Att få möta vår publik i den egna eller för ändamålet hyrda ateljén är en av höjdpunkterna på året för den som annars mest tillbringar sina arbetsdagar i kreativ isolering. Vi kommer att uppdatera konstrundeinformationen fortlöpande, så det lönar sig att titta in med jämna mellanrum.  

Traditionsenlig start långfredagen och sedan full rulle hela påsken, kl 10 - 18 varje dag tom annandagen. En del av våra utställare har även öppet helgen efter påsk, den 7-8 april kl 10 - 18. Eller andra tider efter överenskommelse med den enskilde konstnären.  

 Nu säger vi bara: VARMT VÄLKOMNA ALLESAMMANS!

► KSV Karta konstrundan 2018
► Samlingsutställning på Hallongården
► Konstlotteri

Gallerinatten 2017

2017 var premiär för KSV på Gallerinatten där vi hade förmånen att få samarbeta med Malmös kulturskatt, St Gertrud. Ett samarbete som vi planerar att utveckla med målet att ge dig som konstintresserad många nya fantastiska Gallerinätter. För fantastiskt blev det, flera tusen besökare som alla verkade mycket nöjda med vad de fick se och höra under ett och samma tak denna dynamiska och vibrerande konstnatt!

► Reportage från Gallerinatten 2017